Ismerd meg a tökéletes Értékesítőt, akit azonnal magad mellett akarsz tudni:

Szeretnél egy olyan Értékesítőkből álló sereget, akik…

  • rendkívül motiváltak, egyetlen céljuk van csak, hogy minél több Érdeklődőt gyűjtsenek és Vásárlót gyártsanak számodra,

  • mindig tettre készek, soha nem lesznek betegek, soha nem mennek szabadságra és éjjel-nappal dolgoznak megállás nélkül,

  • csak egyszer kell neki megtanítanod, hogy mit csináljanak és pontosan azt fogják tenni, amit megmondtál nekik,

  • folyamatosan beszámolnak a tevékenységükről, mindig tudod, hogy milyen eredménnyel dolgoznak,

  • könnyen duplikálhatod az egész csapatot és ezzel hihetetlen hatékonyságot érhetsz el velük!

Ez a “szupersereg” pedig nem más, mint az …

AUTOMATA ÉRTÉKESÍTÉSI TÖLCSÉR

Mi is az az Értékesítési Tölcsér?

Az Értékesítési Tölcsér egy olyan automatizálható értékesítési és marketing rendszer, ami nem igényel értékesítőket, adminisztrátorokat. Nincs szükség alkalmazottakra, megbeszélésekre, mégis úgy beszél a rendszer az emberekkel, mintha egy élő értékesítővel beszélgetnénk. Figyeli az Érdeklődő reakcióit, és annak megfelelően kommunikál vele.

  Egy profi, gyorsan tanuló és tanítható rendszer, aminek egyetlen célja van, hogy a tömegből kiválogassa, felismerje a portékánk után érdeklődő embereket, azokat egyedileg kezelje, egy időben akár több ezret is, és minél többjüket konvertálja Érdeklődőből -> Vevő majd -> Újra Vevő státuszba. 

Egy ilyen rendszerrel úgy szerezhetünk Új Vevőket a cégünknek, hogy a végén csak annyit tapasztalunk, hogy SMS jött a beérkezett utalásról. Ez az automatizmus igazi ereje!

Mikor lehet szükséged Értékesítési Tölcsérre?

Sajnos ma már nem elég, ha van egy kiváló terméked, szolgáltatásod amit egyszerűen felteszel az internetre. Hiába ölsz bele százezreket, hogy gyönyörű legyen a weboldalad, ha nincsen egy megfelelően átgondolt, precízen megtervezett stratégiád.

A hirdetési költségek megdrágultak, a gyors meggazdagodást ígérő trükkök elavultak, így megfelelő stratégia nélkül a hirdetéseid több pénzt fognak elégetni, mint amennyi profitot realizálsz. A hatékony értékesítés titka a fokozatosságban és a bizalom kiépítésében rejlik.

Hiába vannak marketingesek és értékesítők a cégedben akik azon dolgoznak, hogy eladják a cuccot, valahogy mégis …

  • …nincs elég Vevő,

  • …nincs elég Bevétel,

  • …nincs elég Eladás.

  • …nincs elég Minőségi Ügyfél,

  • …nincs egy Jó Rendszer ami összefogná az egész értékesítést.

A bizalom kiépítése nem megy egyik pillanatról a másikra. A bizalomépítés egy folyamat, melyhez nem egy weboldalban, hanem egy Értékesítési Tölcsérben kell gondolkodnod.