Kis csoportos Facebook Workshop

Végre egy Facebook Tréning ami nem csak a technikát tanítja meg Neked, hanem a stratégiát is!

Végre egy workshop, ahol a saját Facebook kampányaidon fogsz dolgozni egész nap, oktatói segítséggel. Nem csak kattingatni fogsz, hanem megtanulsz folyamatokban, marketingben és stratégiában gondolkodni! Ez olyan, mintha egy több órás, csoportos konzultáción lennél, összekapcsolva egy oktatással. A nap végén úgy mész haza, hogy van egy működő Facebook hirdetési fiókod konkrét mintákkal és új üzleti kapcsolatokkal lettél gazdagabb!

Mikor érdemes eljönnöd erre a tanfolyamra:

 • ha kacérkodsz a Facebook hirdetésekkel, de még nem hoztál létre egyet sem,

 • ha használtál már poszt kiemelést (“Boost”-ot) de tudod, hogy több is lehet a dologban,

 • ha hoztál már létre hirdetést, de nem vagy elégedett az eredményeiddel.

Időpont: 2018. június 26. – Kedd 09:30-tól
Helyszín: Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara
Cím: 2400 Dunaújváros, Latinovits Z. u. 10

Miről lesz szó a tréningen?

Ki tartja a tréninget?

Márk Csaba, aki a Moneymark nevű marketing cég online marketingese és automata értékesítési-folyamat specialistája. Ő az, aki nem csak tanítja, de minden nap térdig áll a rendszerekben és a hirdetésekben. Rengeteg tapasztalatot és sztorit oszt meg a tanfolyamokon, amivel élménnyé varázsolja az előadásokat.

Kinek érdemes elsősorban eljönnie?

Vállalkozónak
Vállalkozónak
Ha Te magad szeretnéd kezelni a kampányaidat vagy el akarod dönteni, hogy érdemes-e ezzel foglalkoznod, netán azt szeretnéd tudni, hogy jelenleg hogyan áll a helyzet a cégednél (pl. a mostani hirdetéskezelő kolléga vagy partner milyen munkát végez) ebben az esetben tetszeni fog a workshop! Mindenképpen érdemes eljönnöd rá!
Marketingesnek
Marketingesnek
Ha Téged bíztak meg azzal, hogy kezeld a céged hirdetéseit, vagy csak szeretnél ebben a témában is nagyobb rálátást szerezni, akkor itt a helyed a workshopon! Biztos hogy sokat fogsz tanulni és utána jobban fogod látni, hogy merre lesz érdemes továbblépned a cégeddel.
Marketinges döntéshozónak
Marketinges döntéshozónak
Ha a Te feladatod, hogy eldöntsd, kell-e a cégnek hirdetnie Facebookon, vagy Neked kell ehhez partnert választanod, mindenképp érdemes eljönnöd a tréningre, hisz a tanulás mellett kapcsolatokat is építhetsz a jelenlévőkkel. Neked mint döntéshozónak, elengedhetetlen, hogy lásd, mi- hogyan- és mennyiért tud jól működni!

Válassz egy “testhez álló” csomagot magadnak:

Tréning csomag

14990Ft.-
 • Kávé, üdítő és szendvics
 • Egész napos tantermi tréning
 • Kampány tervező sablon – 7.990 Ft.- értékben
 • Tréning anyag PDF-ben
 • Összesen: 14.990 Ft.-

Konzultációs csomag

49990Ft.-
 • Kávé, üdítő és szendvics
 • Egész napos tantermi tréning
 • Kampány tervező sablon – 7.990 Ft.- értékben
 • Tréning anyag PDF-ben
 • A tréning videós felvétele – 9.990 Ft.- értékben
 • 2 órás konzultáció – 29.980 Ft.- értékben
 • Összesen: 62.950 Ft.- helyett,Akciós ár: 49.990 Ft.-

Videós csomag

21990Ft.-
 • Kávé, üdítő és szendvics
 • Egész napos tantermi tréning
 • Kampány tervező sablon – 7.990 Ft.- értékben
 • Tréning anyag PDF-ben
 • A tréning videós felvétele – 9.990 Ft.- értékben
 • Összesen: 32.970 Ft.- helyett,Akciós ár: 21.990 Ft.-
Jelentkezz most, hogy biztos helyed legyen a tréningen!
Jelentkezési határidő:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Nem jó az időpont? Sebaj…

Gyere el a következőre! Kattints erre a gombra és iratkozz fel az értesítőre így biztosan nem maradsz le a következő Workshop-ról!

100% Pénzvisszafizetési garancia!!!

Mi maximálisan hiszünk Benned és abban, hogy felbecsülhetetlen értékű segítséget tudunk Neked adni ezzel a Workshoppal. A csábító szavak viszont azonnal üres ígéretekké válnak ha mégsem azt kapod a pénzedért mint amire számítasz. Ne hagyd, hogy a csalódástól való félelem visszatartson, ezt a mi dolgunk kezelni. Ha a Tréning első szakasza végén az első szünetnél úgy látod, hogy nem azt kapod mint amire számítottál, szólj, hogy szeretnéd abba hagyni. Mi megköszönjük a lehetőséget, békében elválunk és visszautaljuk Neked a Workshop teljes díját. Tiéd a nyugalom, miénk a felelősség!

Mit érdemes még tudnod a tréningről?

Gyakran ismételt kérdések amikre lehet, hogy Te is választ keresel:

Terveink szerint délután legkésőbb 16:00-kor befejezzük a tréninget. Természetesen tartunk a tréning folyamán rövidebb és hosszabb kávé és ebéd szünetet.

Igen, nagyon fontos lenne. Mivel mindenki a saját hirdetéskezelőjén dolgozik, így számodra is fontos lesz, hogy saját eszközödön tudd végezni a feladatokat.

A sikeres rendelést követően az általad megadott e-mail címre fogjuk küldeni az összes tudnivalót és információt. Ha GMAIL-es postafiókot használsz, érdemes megnézned a “Promóciók” mappát is, mert a leveleink néhány esetben ott is landolhatnak!
Természetesen! Mi a SimplePay (OTP Bank) rendszerét használjuk, ami teljesen biztonságos. A bankkártya adataidat természetesen nem kapjuk meg, az csak a fizetés ideéig tárolódik a banknál. Olyan ez, mint amikor neten fizeted ki a telefonszámlád.
Igen tudsz arra viszont érdemes figyelned, hogy az utalásod legkésőbb a tanfolyam előtt 2 munkanappal beérkezzen hozzánk.

Igen jó catering-el készülünk, hogy ne csak jót tanulhass, hanem egy jót ehess-ihass is. Üdítőkkel, kávéval, aprósütikkel, pogácsákkal és délben gusztusos szendvicsekkel készülünk, hogy minél jobban érezhesd magad.

Igen, a helyszín környékén teljesen ingyen találhatsz parkolót. Érdemes a környéken lévő beugró utcákban is körülnézned, mert gyakran a kamara környezetében teltházasak a parkolóhelyek.
Természetesen de csak akkor, ha előre szólsz nekünk erről. Írj egy e-mail-t az info@moneymark.hu címre a rendezvény előtt legalább 3 nappal.
Alapvetően nem és nem is bagyon van értelme, hiszen az előadás anyagát meg fogod kapni PDF-ben. Ha pedig szeretnéd később újra megnézni az egyes részeket, mert elfelejtettél valamit, akkor feltétlen érdemes a videós csomagot megvenned, mert abból bármikor visszanézheted a megoldást.
A legcélravezetőbb megoldás, ha írsz egy e-mailt az info@moneymark.hu címre és megírod konkrétan, hogy mire szeretnél választ kapni. Akár számlázással kapcsolatos-, akár más jellegű kérdésed van.

Olyan kérdése van, amire itt nem kaptott választ?
Írjon nekünk emailt az info@moneymark.hu-ra és ügyfélszolgálatunk max. 3 munkanapon belül örömmel segíteni fog…

Jelentkezz a Facebook
Tréningre most!