Egy jó sztori mindent elad! Mi a te történeted?

Növeld ismertséged és PR-od az egyik leghatékonyabb eszközzel, a saját gyártású SikerEmber blog cikkel!

Mi a SikerEmber PR cikk?

Ismered a “Forbes” nevű újságot? Ha esetleg olvastál ilyen újságot, akkor biztosan tudod milyenek azok a cikkek, amik a sikeresen működő cégek útját mutatják be a sikerhez vezető úttal és tulajdonosaikkal. Ezekhez a cikkekhez hasonló stílusban készülnek a SikerEmber cikkek is, könnyű olvasmányos blog bejegyzés formájában, egyenes beszéddel, profi újságíró tollából.

Most pedig képzeld el, hogy van egy cikk, ami rólad szól, a fejlődésedről, a sikeredről, a céljaidról és arról, hogy mivel foglalkozol és miben tud a céged segíteni az olvasóidnak. Milyen problémáikat oldja meg, milyen vágyaikat elégíti ki?

Minden szakmáról, cégről lehet írni egy sikersztorit. A tiedről is!
Mi a te történeted?

Miket tartalmaz egy SikerEmber cikk általában?

 • Ki vagy, mivel foglalkozik a céged?

 • Mi volt a múltad, mi a jelened és mik a jövőbeli céljaid? Ez a sikered útja!

 • Miben tud segíteni a céged az embereknek? Mivel foglalkozol és miért téged válasszanak?
 • Milyen aktuális téma az, ami miatt jó lenne ha most keresnék a céged? (pl. falusi CSOK)

 • Hol és hogyan tudják igénybe venni a szolgáltatásaidat?

Milyen előnyökre tehetsz szert a SikerEmber cikkekkel?

 • Személyes márkát és céges brandet építenek, erősítenek.

 • Növelik az új érdeklődők számát és a bizalmat a meglévő vevőkben.

 • Nagymértékben támogatják az aktuális kampányod sikerességét. pl. (rendezvényre csalogatás)

 • Tanítják az olvasókat pl. arra, hogy hogyan vegyenek igénybe sikeresen szolgáltatásokat tőled.

 • Érdeklődőket terel a kommunikációs csatornáidra, pl. facebook oldaladra.

Hogyan készül a SikerEmber cikk?

SikerEmber cikk megrendelése:

Válassz az alábbi két csomagajánlatból és töltsd ki a megrendelőlapot a jelentkezéshez. Ezzel a saját cikked gyártási folyamata el is indul.


Mi fog történni, a megrendelés után?

 1. A megrendelőlap elküldésével elindítod a folyamatot. Email-ben kapsz egy számlát kártyás vásárlás esetén, díjbekérőt átutalás esetén, amit célszerű gyorsan elutalnod.
 2. A díj beérkezését követően profi újságíró kollégánkkal, egyeztetett időpontban beszélgettek egy fantasztikusat és elkészítitek a cikk vázát. Ilyenkor szoktunk kérni 2-3 db cikkhez kapcsolódó képanyagot rólad és a témáról. Elkészül a nyers interjú.
 3. Elkészül az első verzió. Elküldjük véleményezésre számodra és a kéréseid alapján módosítunk a cikken, ha ez szükséges.
 4. A végleges anyagot publikáljuk a sikerember.blog.hu oldalon szöveggel és képekkel együtt, majd beállított lokációra elindítunk egy min. bruttó 15.000 Ft.- értékű Facebook kampányt, amivel az érdeklődőket hozzuk a cikk olvasására.

Aki a cikkeket írja:

Egy olyan emberrel fogsz beszélgetni, aki valóban kíváncsi rád, érdekli a múltad, az, hogy hogyan jutottál el a máig és mit gondolsz a jövődről, szóval jó kezekben vagy. Eszter kifinomult beleérző képességgel rendelkezik, s amikor leültök beszélgetni, érzed majd, hogy Te vagy a főszereplő, valóban rád kíváncsi, s neki bármit elmondhatsz. Fantáziadús író, aki szívesen meghallgat, hogy aztán a te történetednek ezen része, egy közös történetté váljon, s legyél általa még sikeresebb! Egy ilyen beszélgetés segíteni fog neked összegezni, értékelni, terveket szőni. A profi újságírás nem csak tanulható szakma. Lényeges az empátia, a kíváncsiság, a nyitottság és igen, bármilyen furcsán hangzik is a szeretet. Egy olyan emberrel fogsz találkozni és együtt gondolkodni, aki rendelkezik ezekkel a jellemvonásokkal, a SikerEmber blogtól ezt kapod!

A SikerEmber megjelenése számokban:

Olyan kérdésed van, amire itt nem kaptál választ?
Írj nekünk emailt az info@moneymark.hu-ra és ügyfélszolgálatunk max. 3 munkanapon belül örömmel segíteni fog…